Lesinformatie

Onze lessen zijn gericht op het individu zodat de leerling zich in zijn eigen tempo en stijl kan ontwikkelen. Wij geven les in verschillende stijlen: klassiek, rock, pop, punk, jazz, singer-songwriter, heavy metal enz. De keuze is aan de leerling! Wij werken met eigen lesmateriaal zoals cd's, bladmuziek en instructies op YouTube. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. U bent nooit te oud om iets (leuks) te leren! Voor kinderen beginnen wij met een basisopleiding waarin ze kennis maken met verschillende speltechnieken, notenlezen en tablatuur. Spelenderwijs leren ze bekende melodietjes die ze al kennen op de gitaar spelen.
Twijfelt u of uw kind al toe is aan gitaarles? Neem even contact op.

Akoestisch of elektrisch? Die vraag stellen de meeste zich af als ze beginnen met gitaarspelen. De basis leren wij iedereen op de akoestische gitaar aan. Alles wat je op de akoestische gitaar kan, wordt alleen maar makkelijker op de elektrische gitaar. Natuurlijk geven we voor gevorderden ook les op elektrisch.

Lesgitaren

Misschien twijfel je nog of gitaarspelen wel wat voor jou is. GitaarSessies heeft speciale lesgitaren die voor de lesperiode voor jou beschikbaar zijn. We rekenen voor een lesgitaar inclusief beschermende hoes een bedrag van € 3,95 per maand. De eerste maanden kan je op deze gitaar prima spelen. Daarna kan je gaan kijken naar een eigen gitaar of een een betere huur gitaar. De docent kan je hierbij goed adviseren.

Heb je al een gitaar en wil je iets nieuws proberen?

Planning

De lesplanning voor 2018 kunt u hier vinden.

De lesplanning voor 2019 kunt u hier vinden.

De lesplanning voor 2020 kunt u hier vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Shop - Gitaarles - Onderhoud

Copyright © 2013 - 2020 GitaarSessies | Gitaarles Hoeksche Waard